Om Ulvik Fishing

Ulvik Fishing er begynt av Ronnie Leeninga, som har drevet med fisking siden han var 4 år gammel. Han er født og oppvokst i nederland og flytta til Noreg når han var 17 år gamme.

 

Når han blei 14 år så blei han medlem av eit fiskelag som dreiv med konkuransefisking, og blei ungdomsmester i 2 år av 4 år han deltok før han flytta til Noreg. I tillegg deltok han i den nederlandske mesterskapet i fisking, men klarte ikkje å kvalifisere seg for ein plass i finalen.

Etter han flytta til Noreg i 2009 fortsatte han å fiske, men måtte tilpasse teknikkene for å fiske i fjorden, dette klarte han ganske bra og nå spør dei lokale befolkningen han om fisketips og kor han finner fiskene.

Han begynte å jobba inn i turist industrien tilbake i 2012, både som naturguide, resepsjonist, medarbeider på turistkontoret i Ulvik og på Voss, og om vinteren så jobbar han som ein skiinstruktør hjå Voss Resort.

Me er å finne i Ulvik, ei små bygd i Hardanger, som er kjent for sine epler, fjordene, naturen, turar og blomstring av epletrær om våren.